Van Ostadestraat 176 - Amsterdam

Elsa den Boer, moeder van Isa:

“Alles wat je aandacht geeft gaat leven en dat geldt ook voor wiskunde. Het vak is niet Isa’s fort en dat terwijl wiskunde op school belangrijker is dan ooit. Door er wekelijks een uurtje extra aan te besteden in een ontspannen sfeer (lekkere koekjes!) met een heeeel geduldige docent, is Isa’s zelfvertrouwen enorm gegroeid en begint ze er zelfs voorzichtig een beetje lol in te krijgen. Wie had dat gedacht.”

 

Anouk de Valk, moeder van Kymo en Reiky:

“Ik kan iedereen van harte Klas van Ostade aanraden. Kathelijne heeft niet alleen aandacht voor het vergroten van de cognitieve vermogens van je kind maar “ziet ” hem/ haar ook in alles wat hij/ zij is en mogelijk kan zijn. Zo werkt ze indirect ook met het eigenwaarde en zelfvertrouwen van je kind wat zo onontbeerlijk is voor de goede scores op school. Mijn kind ging van een VMBO-HAVO schooladvies naar een HAVO-VWO cito score.”

 

Dorothee van Wieringen-Noordermeer, moeder van Evalinde:

Lieve Klas van Ostade, Lieve Lijn,

“Mijn dochter heeft veel opgestoken van de Engelse les! En ze ging er altijd met veel plezier heen. De sfeer is zo fijn en ze genoot enorm van de persoonlijke aandacht. De wijze van lesgeven is op maat en heel fijn. Dankjewel Lijn!”

 

Machteld van Ketwich Verschuur, moeder van Joppe en Beer:

“Onze twee zonen van 14 en 17 jaar gaan al een jaar iedere week met veel plezier naar Klas van Ostade. De oudste zit in de 5e klas van het Amsterdams Lyceum (VWO) en krijgt (vooral) Wiskunde bijles van Bart. Hij leert er veel van en de cijfers laten een stijgende lijn zien. De jongste zit in de 2e klas van het Fons Vitae Lyceum (HAVO/VWO) en krijgt afgewisseld Nederlands bijles van Kathelijne en Wiskunde/Natuurkunde bijles van Bart. Ook bij hem zijn de resultaten heel positief. De huiselijke sfeer en gezelligheid, maar ook de rustige werkomgeving, maakt dat ze iedere keer weer zonder gemor naar Klas van Ostade gaan. Wij kunnen Kathelijne en Bart van harte aanbevelen en maken in onze vriendenkring dan ook graag reclame voor ze.”

 

Rinskje Kamphuisen, moeder van Ammy:

“Een paar intensieve wiskunde bijlessen van de Klas van Ostade en onze dochter Ammy (1ste klas van het Vossius Gymnasium) was weer bij de les. Heerlijk dat het kon. Flexibel ingepast in haar schoolrooster (ze kon zelfs op zondagmiddag terecht) en rekening houdend met haar behoeftes (twee keer kort achter elkaar om de achterstanden weg te werken). Veel dank!”

 

Eva Schneider, moeder van Florian: 

“Een fijne huiselijke plek waar leerlingen weer vertrouwen in hun eigen kunnen krijgen.”

“Mijn zoon had net een extra zetje voor wiskunde nodig, wij ouders raakten lichtelijk in paniek van de stof die hij niet snapte. Door de uitstekende begeleiding van Klas van Ostade heeft in een paar prive sessies al zijn vragen kunnen voorleggen en viel het kwartje. Sindsdien maakt hij vol vertrouwen zijn wiskunde proefwerken en haalt hij prachtige cijfers.“